Вариантът е само един - да се върне мандатът и

...
Вариантът е само един - да се върне мандатът и
Коментари Харесай

Миков се подигра: Премята се мандат, около него сноват комични фигури

Вариантът е единствено един - да се върне мандатът и да си отидем умерено без избори и без фарса, който се развива в последните дни. Когато не се реализира единодушие за държавно управление, мандатът се връща.

Това съобщи някогашният водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков пред БиТиВи.

Върти се мандат, премята се и обикалят към него някакви комични фигури, иронизира Миков. Ще попадне и в международните върхове - държавно управление си отива, без да има призната стратегия за ръководство в Народното събрание. Свидетели сме на непримиримост, двудневни хоризонти, други възможности, а би трябвало да се излезе и да се каже, че няма други възможности да се сформира държавно управление, няма болшинство, настоя Миков.

Свиленски изясни единствено, че разновидностите са в сходство с Конституцията и ще бъдат с небосвод до петък
" Щраус е, главата в пясъка, а другото на открито ", отсече той.

По думите му политически групи в Народното събрание се насочват към избори през есента - октомври месец. Българска социалистическа партия го раздава като нужния политически глупак, който би трябвало да подържи мандата известно време, уточни Миков.

Според него, когато политическият небосвод на един политик е от сряда до петък, остава желанието за закрепване, само че няма необикновен политически смисъл, удря върху достолепието на този, който го прави и малко по-далечния небосвод - до есента. Трябва завърши мъката бързо и да се отиде към избори, настоя Миков.

Той се надява, че ще се върне откровеността в политика след възможните предварителни избори. Опозицията не изигра изключително огромна роля да се стигне дотук. Партийният нарцисизъм, несъответстващите решения в региона на енергетиката и опазване на властта непременно отвращава хората от политиката, посочи Миков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР