Върху самолета с основателя на частната военна компания Вагнер Евгений

...
Върху самолета с основателя на частната военна компания Вагнер Евгений
Коментари Харесай

Путин направи разкрития за смъртта на Пригожин

Върху самолета с създателя на частната военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин не е имало външно влияние, а в телата на починалите при авиокатастрофата са открити следи от ръчни гранати.

Това сподели съветският президент Владимир Путин на пленарното съвещание на форума " Валдай ", предава ТАСС.

" Знам, въпросът евентуално виси във въздуха, какво се е случило с управлението на компанията. Знаем за самолетната злополука, ръководителят на Следствения комитет (Александър Бастрикин – бел. ред.) ми рапортува оня ден. Фрагменти от ръчни гранати бяха открити в телата на починалите при самолетната злополука. Външно влияние върху самолета не е имало, това към този момент е открит факт, резултат от експертиза, осъществена от Следствения комитет на Руската федерация ", посочи Путин.

Той означи, че няма експертиза за съществуване на алкохол и опиати в телата на починалите в самолета, макар че си е коствало да се направи.



Путин сподели още, че в офиса на компанията на Пригожин в Санкт Петербург са открити 10 милиарда рубли в брой и 5 кг кокаин.

" Казах ви какво е. Искам да ви кажа, попитах ръководителя на Следствения комитет дали е допустимо това да се каже обществено. Той споделя да, допустимо е, това е открит факт ", заключи Путин.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР