Върху младото поколение стоварваме нашите най-жестоки критики, но и най-големи

...
Върху младото поколение стоварваме нашите най-жестоки критики, но и най-големи
Коментари Харесай

Генерация „nova“ – младото поколение не е това, за което го мислим

Върху младото потомство стоварваме нашите най-жестоки рецензии, само че и най-големи очаквания. Защото тe са по едно и също време всичко, което ние в миналото сме били, и всичко, което следва да се случи. Затова е добре да спрем за миг и да чуем какво има да ни каже – от време на време в най-простите думи се крие най-голямата мъдрост.

Генерация „ nova “ – това име дава Huawei на всички младежи сред 16 и 25 години и напълно не е инцидентно, че по този начин се споделя и на най-новия смарт телефон – HUAWEI nova 9 SE. Той е задоволително мощен и устойчив, с цел да бъде наш правилен сателит в динамичното всекидневие, само че и задоволително функционален и съвременен, с цел да ни накара да се почувстваме в крайник с времето. С този телефон няма да се постанова да вършиме взаимни отстъпки с качеството, тъй като за Huawei себеизразяването не е просто нужда, а модерна форма на изкуство.
 A
Цялата линия HUAWEI nova показва атрактивни модели за млади и дейни хора, които желаят да бъдат в крайник с модерния метод на живот и с помощта на HUAWEI го реализират.

Именно с такава настройка се ражда и концепцията за образуване на едно особено събитие, в което да бъдат показани резултатите от настояща анкета, извършена сред младежите в България. Данните са от март тази година, събрани и оценени от водещата интернационална изследователска организация Ipsos, която в границите на срещата обрисува пълнокръвна картина на поколението „ nova “ в локалния подтекст на България.

Ние сме уверени, че няма по-подходящ екип от този на Huawei, на който бихме се доверили за осъществяването на тази виновна задача – да получим опция да надникнем във вътрешния свят на едно цифрово потомство, което се показва и поддържа връзка съвсем напълно със средствата на новите технологии.

Признаваме си, отидохме на това събитие, изпълнени със песимизъм и мрачни мисли, само че те не се оправдаха. Защото там освен се повдигнаха въпроси, които мнозина се опасяваха да зададат, само че и получихме доказателство, че младежите на България са способни на доста повече, в сравнение с си мислим.

Голяма част от резултатите, които бяха показани в границите на събитието, ни изненадаха прелестно. Споделяме с вас три знакови полезности на генерация „ nova”:

Балансът е полезност, която се предава от потомство на потомство

Независимо от скептицизма на възрастните по отношение на младото потомство, то никога не разсъждава в крайности и е наясно, че тайната на същинското благополучие е в салдото.
 A
Поляризацията 50/50 е видна по осите „ Да бъда себе си – да се преценявам с другите “, „ Да остана правилен на убежденията си – Да се приспособявам към измененията в света “, „ Да последвам престижи – Да намеря своя път “ в границите на извършеното изследване. Половината биха изтъквали триумфите си, а другата половина – по-скоро не. Почти половината, 49%, избират да се обръщат към неизменимите, общоприети правила, а 51% - да се сътвори нов морал на новия век.

Парите са инструмент, само че не самоцел

Изявеният блян към финансово благоденствие на младежите е мощно привързан с желанието за обезпечаване на удобна среда за развиване, основаване на семейство и личностно израстване. Казано с други думи, те не възприемат парите като последна цел, а като метод да реализират фантазиите си.

Абсолютен номер 1 се оказва високото възнаграждение – за 43% от запитаните. 32% се стимулират от добър баланс сред работа и персонално време, 28% от гъвкаво работно време и място и 23% от нестресираща атмосфера.

Въпреки отдаденото значение, запитано под различен ъгъл – „ Какво са парите за Вас? “, поколението „ nova” недвусмислено декларира, че те са средство, а не цел. И в случай че измежду вас има скептици, които не са изцяло уверени в този извод, в края на анкетата, когато благосъстоянието е сложено като един от разновидностите за избор на дълготрайни цели, то се оказва надалеч от челните позиции – с едвам 7%.

Нищо не е по-важно от фамилията
 A
Семейството е водещ приоритет за цели 48% от живеещите в градове младежи сред 16 и 25 години у нас съгласно извършеното изследване. Любовта е на второ място, само че единствено с 13%, още по-малко при мъжете, където този % е 7, и малко повече – 19% при дамите. Челната тройка се затваря от удоволствията на живота и щастието с 8%.

Този резултат оборва всички изказвания, че младежите са повърхностни мечтатели и търсачи на мимолетни удоволствия, а някои от свободно дадените отговори в анкетата на Huawei като че ли побират в себе си по едно и също време мъдростта на остарялото потомство и чистотата на детското сърце:

„ Семейството е нещо доста скъпо! Това е учебно заведение, в което се учим да обичаме, да служим един на различен и да живеем. “

В умозаключение бихме желали да обобщим, че живеем в тревожни времена, само че никога не трябва да разрешаваме нито на траялата над 2 години пандемия, нито на притеснителната динамичността на интернационалното състояние в последните месеци, нито на все по-силно усещащата се финансова неустановеност да ни отклонят от нашите фамилни полезности и дълготрайни цели. И дано имаме вяра повече на нашите деца, дано им позволим да преследват щастието и триумфа съгласно личните им разбирания. Защото резултатите от изследването на Huawei демонстрират, че те сигурно няма да го разрешат.

Повече настоящата информация, обвързвана с Huawei Consumer Business Group България, можете да откриете във,,, и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР