Върховният законодател в Сената на Съединените щати Чък Шумър отправи

...
Върховният законодател в Сената на Съединените щати Чък Шумър отправи
Коментари Харесай

Лидерът на Сената на САЩ Чък Шумър призовава за нови избори в Израел на фона на войната в Газа

Върховният законодател в Сената на Съединените щати Чък Шумър насочи най-острите си рецензии към Израел от началото на войната в Газа, призовавайки за водачество разклащане в страната.

В четвъртък Шумър, еврейско-американски демократ, се прицели непосредствено в израелския министър-председател Бенямин Нетаняху в тирада от Сената на Съединени американски щати, като сподели, че израелският водач е бил „ прекомерно податлив да толерира цивилните жертви в Газа “.

Шумер настоя Израел да организира избори, с цел да смени Нетаняху и сподели, че министър-председателят е „ изгубил пътя си “ в преследването си на „ политическо оцеляване “.

„ Трябва да има нов спор за бъдещето на Израел след 7 октомври “, сподели Шумер, имайки поради датата, когато палестинската формация Хамас предприе офанзива против Южен Израел, стимулирайки днешната война.

>

„ Като народна власт Израел има право да избира свои лични водачи и ние би трябвало да оставим чиповете да падат където могат “, продължи Шумер. „ Но значимото е, че израелците имат избор. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР