Върховният съд на щата Уисконсин отказа да разгледа иска на

...
Върховният съд на щата Уисконсин отказа да разгледа иска на
Коментари Харесай

Пореден удар за Тръмп: Щатът Уисконсин отказа да разгледа иска му за оспорване на изборите

Върховният съд на щата Уисконсин отхвърли да прегледа желае на американския президент, посредством който се прави опит да се оспори изборната му загуба от демократа Джо Байдън в този основен щат. Съдът съобщи, че казусът би трябвало първо да мине през съдилища от по-нисша инстанция, съобщи Асошиейтед прес.
Това правно проваляне е следващото от поредност неудачи в заведените от Тръмп след изборите каузи. Съдиите в голям брой оспорвани щати отклониха исковете му за изборни измами и нередности, написа.
 Доналд Тръмп ще показа доказателства за изборни нарушавания в Невада Доналд Тръмп ще показа доказателства за изборни нарушавания в Невада
Представители на централата на сегашния президент на Съединени американски щати, републиканецът Доналд Тръмп, ще показват доказателства тази седмица за нар...
Тръмп изиска от Върховния съд на щата Уисконсин да разгласи за недействителни повече от 221 000 бюлетини в двата най-големи, клонящи към демократите окръга в щата, потвърждавайки, че има нередности в метода, по който са били преброени гласовете, дадени по пощата. Неговият иск повтаря изказванията, отхвърлени по-рано от изборни чиновници в тези окръзи по време на повторното броене, което съвсем не повлия на преднината, осигурила успеха на Байдън там с към 20 700 гласа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР