Върховният съд на Бос Анджелис забрани на бившия мениджър на

...
Върховният съд на Бос Анджелис забрани на бившия мениджър на
Коментари Харесай

Забраниха на мениджъра на Бритни Спиърс да общува с нея

Върховният съд на Бос Анджелис забрани на някогашния управител на Бритни Спиърс да поддържа връзка с певицата и нейното семейство в продължение на 5 години, а също по този начин да написа оскърбителни постове в интернет.

Съдията от Върховния съд на Ел Ей Бренда Пени взе това решение, откакто изслуша показанията на мениджъра Сам Лютфи и бащата на Бритни Джеймс Спиърс, който управлява парите и делата на своята щерка в течение на 11 години.

Певицата и нейните юристи упрекнаха Сам Лютфи, че е подстрекавал феновете на Бритни в обществените мрежи да подлагат на критика тоталния надзор на Джеймс Спиърс над поп звездата. Те даже са употребявали специфичен хаштаг за задачата #FreeBritney.

В съда Джеймс Спиърс не отхвърли, че постоянно е имал напрегнати връзки с щерка си. Но по-късно съобщи, че Сам Лютфи е „ див звяр “, който през всичките тези години е преследвал фамилията му.

По време на процеса в детайли беше изследван акаунта на мениджъра в Туитър, който съдържа доста постове, критикуващи Бритни и нейните близки родственици. Адвокатът на мениджъра се опитваше да потвърди, че неговият клиент съвсем не е общувал с Бритни. В последна сметка съдът не отсъди в негова изгода.

Самата певица не участва в съда и обществено съвсем не разясняваше делото.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР