Върховният командир на Украйна предупреди, че неговата армия с превъзходен

...
Върховният командир на Украйна предупреди, че неговата армия с превъзходен
Коментари Харесай

Главният командир на Украйна казва, че източната фронтова линия е „значително влошена“

Върховният пълководец на Украйна предизвести, че неговата войска с великолепен състав и въоръжение се бори да спре многостранната и засилваща се съветска атака, до момента в който Киев умолява западните сътрудници за повече противовъздушна защита и сериозен пакет от военна помощ остава в застой в Конгреса на Съединени американски щати.

„ Ситуацията на източния фронт се утежни доста през последните дни “, написа украинският главнокомандващ Александър Сирски в Telegram по време на посещаване в източния Донецка област в събота.

Той сподели, че „ забележителното усилване на офанзивните дейности на врага “ по 1000-километровата югоизточна фронтова линия е директен резултат от окуражяването на съветския президент Владимир Путин след неотдавнашното му преизбиране.

Украински и западни публични лица са споделили на Financial Times, че Русия може да се готви за широкомащабна офанзива в края на пролетта или лятото с вярата да превземе повече от районите на Донецк, Херсон, Луганск и Запорожие. Кремъл частично окупира тези региони...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР