Върховният касационен съд (ВКС) потвърди присъдата срещу Марин Петров-Йончо за

...
Върховният касационен съд (ВКС) потвърди присъдата срещу Марин Петров-Йончо за
Коментари Харесай

Девет години затвор за стрелеца срещу сина на Киро Японеца

Върховният касационен съд (ВКС) удостовери присъдата против Марин Петров-Йончо за опита му да убие Януш Сотиров, сина на Кирил Киров-Японеца.
Стрелецът по Януш Марин Петров влиза в пандиза за 9 година, оповестиха от " Новини.бг ". Племенникът на Японеца, Георги Петров, е осъден условно като подстрекател.

С първоинстанционната присъда на Софийския градски съд (СГС) Марин Петров е приет за отговорен, че на 2 май 2015 година в кв. " Факултета ", в съучастничество с Георги Петров е направил опит съзнателно да умъртви Януш Сотиров, като го е прострелял.

На Марин Петров е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 9 години. Подсъдимият е приет за отговорен и за владение на огнестрелно оръжие без съответно позволение, като му е наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 3 години. Съдът дефинира общо наказване " отнемане от независимост " за период от 9 години. С присъдата на Софийски градски съд Георги Петров е приет за отговорен и е наказан условно като подстрекател, склонил съучастника си Марин Петров съзнателно да умъртви Януш Сотиров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР