Върховният касационен съд не успя да даде ход на делото

...
Върховният касационен съд не успя да даде ход на делото
Коментари Харесай

Оправдаха се подoзренията, че Лозан Панов играе за Брендо! ВКС върна делото му

Върховният касационен съд не съумя да даде ход на делото за пране на пари против Евелин Банев - Брендо. Банев, доведеният му брат, някогашната му жена и нейната сестра са подсъдими като проведена незаконна група, която е изпрала, съгласно прокуратурата, над 20 милиона лв. от наркотрафик. Делото стига за повторно до последната инстанция, откакто и двете страни не останаха удовлетворени от Апелативния съд. През март тази година той дефинира 6 години затвор за Брендо, 3 за Симо Карайчев и изцяло оправда Моника Добринова и Десислава Дишлиева, оповестява Българска национална телевизия.

Днес юристът на Дишлиева изпрати болничен лист, по тази причина и процесът беше отсрочен за ноември. В залата не присъстваше нито един от подсъдимите, които не са длъжни до се явяват пред Върховния касационен съд.

Според информация в пресата отпреди 10 дни, Банев дефинитивно е наказан в Италия на 20 години затвор за наркотрафик по делото, станало известно като "Кокаинови крале ". У нас управляващите досега не са удостоверили дали имат публична информация за произнасянето на италианския съд.

Брендо има присъда за трафик на кокаин от 10 години и половина и в Румъния.

Преди няколко дни в медиите настойчиво циркулираше слухът, че Брендо е откупил свободата си с помощта на 1 милион евро рушвет за Лозан Панов. Последните събития удостоверяват тази версия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР