Върховния касационен съд (ВКС) върна за ново разглеждане делото срещу

...
Върховния касационен съд (ВКС) върна за ново разглеждане делото срещу
Коментари Харесай

Варненският съд пак ще гледа делото на Марешки

Върховния касационен съд (ВКС) върна за ново разглеждане делото против някогашния народен представител Веселин Марешки . Заедно с него е подсъдима и Красимира Колева. Според висшите магистрати процесът против тях би трябвало да се гледа от различен състав на Варненския апелативен съд.

Делото във Върховен касационен съд беше от Веселин Марешки и Красимира Колева. Това е второто връщане на делото на Варненския областен съд .

Делото е за насила по отношение на Асен Миланов, осъществена през 2014 година, като съгласно обвиняването Марешки и Колева са желали да им заплаща ежемесечно 10 000 лева . и са го заплашили с увреждане на имущество - разрушение на стопанисваното от него заведение. Също по този начин действието било съпроводено с заличаване и разваляне на имущество, осъществено е от две лица, икато освен това са били породени обилни вреди в размер на 14 838,37 лв., заради което са напълно оправдани.

Припомняме, че на 14 септември 2020 на Апелативен съд - Варна " отнемане от независимост " и санкция в размер на 8000 лева, а на Красимира Колева - " отнемане от независимост " за 3 години и 6 месеца и " санкция " в размер на 6000 лева

Според висшите съдии въззивният съд е позволил нарушаване, тъй като не е извършил отговорностите си за обективно, всестранно и цялостно проучване на всички условия по делото.
 Върховен касационен съд върна делото за изнудване от Марешки на Варненския апелативен съд
Върховен касационен съд върна делото за изнудване от Марешки на Варненския апелативен съд

Има противоречия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР