Върховен прокурор в Аризона казва, че няма да екстрадира заподозрян,

...
Върховен прокурор в Аризона казва, че няма да екстрадира заподозрян,
Коментари Харесай

Прокурорът в Аризона отказва да екстрадира заподозрян убиец на секс работничка от Ню Йорк, не вярва на Браг да преследва

Върховен прокурор в Аризона споделя, че няма да екстрадира обвинен, който се търси в Ню Йорк за бруталното ликвидиране на секс служащ, взривяващо досието на противоречивия областен прокурор на Манхатън Алвин Браг за гонене на жестоки нарушители.

На брифинг за пресата в сряда основният прокурор на окръг Марикопа Рейчъл Мичъл сподели, че няма да пусне 26-годишния Раад Алмансуори на управляващите в Ню Йорк, заявявайки, че по този начин е по-безопасно за генерала обществени, с цел да го държат заключен в Аризона, вместо да рискуват вероятно да бъде освободен от Браг.

Алмансури, който Мичъл дефинира като „ рисков и нечовечен “, е търсен от полицията в Ню Йорк за ужасяващото ликвидиране на 38- годишната Денис Олеас-Арансибия, майка на две деца, която беше открита мъртва в хотел SoHo 54 на улица Watts на 8 февруари. Полицията споделя, че е била убита от обвинен, който я е блъснал по главата с ютия и части пластмаса от уреда беше открита в черепа й.

Денис Оле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР