Върхът на глупостта беше декларацията на ГЕРБ. Това каза председателят

...
Върхът на глупостта беше декларацията на ГЕРБ. Това каза председателят
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Върхът на глупостта беше декларацията на ГЕРБ

Върхът на нелепостта беше декларацията на ГЕРБ. Това сподели ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в декларация от името на група.

" Хубаво е българските жители да знаят какво се случва в този парламент. Преди съвещание има Председателски съвет, където се дефинира дневният ред. След това влизаме в зала, откриваме, че парламентарни партии стартират да четат заявления ", сподели още Тошко Йорданов.

Той дефинира декларацията на ГЕРБ като върха на нелепостта. " Вътре беше цялостно с лъжи. Ако нещо ви учудва за какво залата гласоподава по този начин предните два дни, това е, тъй като няма политическа партия, която да се докосна даже до вас. Всеки в тази зала, който е отвън ГЕРБ, би трябвало да знае, че в случай че гласоподава каквото и да е с ГЕРБ, ще бъде изменник към гражданското общество. Тук няма поле за размисъл. Дали ние ще съставим кабинет, или не, първо ще забележим какво ще направи ГЕРБ, по-късно ще пристигна процедурата при нас, по-късно ще видите какво ще създадем ние ", сподели още Йорданов.

Според него този, който вземе трети мандат, би трябвало да намерения добре какво ще направи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР