Варди, чийто съпруг е нападателят на Лестър Сити Джейми Варди,

...
Варди, чийто съпруг е нападателят на Лестър Сити Джейми Варди,
Коментари Харесай

Колийн Рууни: Пет неща, които научаваме от нейния документален филм за Уагата Кристи

Варди, чийто брачен партньор е нападателят на Лестър Сити Джейми Варди, отхвърли обвиняването и изправи Рууни на съд за клюка - само че тя загуби делото и трябваше да й заплати противник с до £1,5 милиона в правосъдни такси.

Тук Sky News преглежда пет неща, които научаваме от Coleen Rooney: The Real Wagatha Story, която е излязла в Disney+ през днешния ден.

Рууни заподозря приключване на информация още през 2017 година

Още през 2017 година, когато брачният партньор й Уейн беше задържан за шофиране в нетрезво положение, Рууни заподозря, че почитател в Instagram издава информация на вестник The Sun.

Тя сподели, че за първи път е схванала, че историите за нея идват от персоналния й Instagram, откакто в публикация е включен надпис под фотография на трите й най-големи деца.

Историята се появи, когато Рууни беше отседнал в къщата на родителите си в Ливърпул, до момента в който се бореше със положението на брака си.

Изображение: Ребека Варди загуби делото си за клюка против Колийн Рууни

Рууни сподели, че приключването на информация я е „ ядосало “, разказвайки на документалния филм: „ Помислих си, „ аз имам задоволително от това. Ще направя нещо по въпроса ".

" Част от мен искаше да кажа нещо незабавно, само че методът, по който ми го направиха, беше толкоз лицемерен. Беше нагъл. < /p>

„ Никой не беше идвал при мен, с цел да каже: „ Ще дадем тази информация на пресата, добре ли си за това? “

„ Бях предизвестил времето и време още веднъж да спрат да ми предизвикват това, само че те в никакъв случай. Не подвигнах телефона на Ребека, тъй като тя в никакъв случай не ме е уважавала по този метод, а тя щеше да го отхвърли и да направи история от това.

„ Не желаех да й дам опция да направи това. Беше го правила прекалено много пъти с мен. Чувствах, че единственият метод, по който мога да направя това, е да го пусна в обществените медии, да го дам на всички едновременно и да го спра. "

Промяна в последния миг на нейния фамозен велможа дрешник < /p> Изображение: Колийн Рууни носеше защитни ботуши по време на процеса заради пострадване на крайници

Впечатляващата селекция на екипи на Рууни и Варди по време на процеса притегли доста внимание.

Рууни упорства, че „ не е имало мислене “ за дрешника си в съда, тъй като откри процеса за сложен душевен - само че тя се изправи пред един незабавен случай в последната минута.

Тя смяташе, че медицинският й ботуш за лекуване на пострадването на крайници й ще бъде свален досега на процеса, тъй че тя сподели, че „ трябваше да изтича до шивачите, с цел да вземат панталони “ в последния миг.

Тя също по този начин сподели, че употребява главно облекла, които към този момент има, като сподели: „ Нямаше да похарча цяло положение за правосъден дрешник - отидох на отмора незабавно по-късно и бих предпочел да го похарча за това. "

Уейн Рууни смяташе да учи право след процеса

В документалния филм юристите на Рууни споделиха, че тя брачният партньор Уейн беше „ запленен “ от правосъдната борба – толкоз доста, че реши да учи право.

„ Беше забавно, тъй като одобрявам престъпни документални филми и по-специално другите техники, които употребяват двама юристи “, сподели някогашният нападател на Манчестър Юнайтед.

Рууни сподели, че брачният партньор й почнал да „ предлага правни причини “ на юристите, само че тя му споделила „ да млъкне “ и „ остави юристите да приказват “.

„ Тогава той щеше да кандидатства за юридическо учебно заведение и имаше всички тези проекти “, сподели Рууни.

Уейн Рууни е претърпял вазектомия

Руни разкрива в документалния филм, че брачният партньор й „ получиха изрезката " след раждането на четвъртото им дете.

" Винаги съм мислила, че ще имам няколко деца, може би най-вече три ", сподели тя.

" И тогава номер четири пристигна и знаехме, че фамилията ни е цялостно. Тогава аз и Уейн говорихме, че той ще има вазектомия. Той сподели: „ След това бебе няма да имаме повече “.

„ И Уейн влезе и взе изрезката. Така че знаех сигурно, че няма да имаме повече деца. “ < /p>

Двойката има четири деца заедно; Кай, 13, Клей, 10, седемгодишният Кит и петгодишната Кас.

Рууни разказва болката от загубата на сестра, която умря на 14 години

Изображение: Снимка: Бен Блекол/ Disney+

Родителите на Руни осиновиха щерка на име Роузи, когато тя беше на 17 месеца.

Роузи имаше рядко генетично заболяване, наречено Rett, което визира развиването на мозъка и предизвиква тежки умствени и физически увреждания.

< p> Тя умря на 14 години през 2013 година

Прочетете още:
Рууни се придържа към обявата на Уагата Кристи
Първи взор към фотоси от документалния филм на Колийн Руни
Някой е запазена марка „ Wagatha Christie' – това е... Ребека Варди

„ Когато Роузи се появи, тя беше голяма част от живота ни “, сподели Рууни.

„ Тя беше сестра, която аз в никакъв случай не съм мислил, че ще имам. Правех й прическа и обичах да предпочитам облекла с майка ми за нея. Тя донесе това малко повече в къщата. Влюбихме се в нея.

" Тя мъчеше. Тя не можеше да върви и да приказва и щеше да изпитва болежка и да се разболя, само че все пак щеше да провокира усмивка на лицето си. Понякога се насилваше да се смее и мисля, че беше единствено с цел да зарадва майка ми и татко ми.

„ Постепенно мозъкът й престана да действа, тъй че тя не можеше да яде повече. Не можеше да пълзи, преместете се.

„ Да загубиш дете е най-лошото нещо, което може да се случи на някого, само че когато погледнеш обратно в този момент, тя ни даде толкоз доста положителни години на благополучие и обич. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР