Въпросите към поп фолк изпълнителката бяха на различни теми. Докато

...
Въпросите към поп фолк изпълнителката бяха на различни теми. Докато
Коментари Харесай

Преслава Най-Накрая Разкри Най-Съкровената Си Тайна!

Въпросите към поп фолк изпълнителката бяха на разнообразни тематики. Докато някои се интересуваха от по-лични неща, други питаха за професионалните планове на Преслава. Трети просто ласкаеха своята фаворитка, засипвайки я с похвали.

Макар и не незабавно, тъй като трябваше да преспи Паола, Преслава отговори на всички въпроси, заложени й от почитателите „ откровено и самоиронично “.

Почитателите на Преси я помолиха да качи фотография без грим, само че тя изрично им отхвърли и съобщи, че се харесва повече с грим. Поп фолк изпълнителката разкри и какви корекции има по себе си, с изключение на на носа си. „ Преди известно време редукция на гърдите и в този момент ринопластика. Нямам никакви импланти или нещо изкуствено по тялото и лицето си “, дава отговор Преси на собствен почитател.

Тя споделя също, че в този момент не тренира, тъй като няма никакво време. Ако инцидентно й остане малко такова, Преслава обича да го прекарва в четене на книги, гледане на филми и несъмнено, обича да дава отговор на въпросите на феновете си.

Както всички знаем, Преси имаше проблем с профила си в обществената мрежа Инстаграм. Той беше хакнат. Дълго време певицата се опитваше да си го върне и най-сетне съумя след доста старания. И до момента в който на множеството звезди с хакнат профил им е бил пожелан откуп, с цел да си го върнат, Преслава разкрива, че нейният случай е различен. „ Не. Профилът ми беше хакнат за да не съществува! Никой не ми изиска откуп! “, декларира певицата.

Някои от почитателите на Преслава пък се интересуват какво мисли тя за друга известна персона – Слави Трифонов. Според Преси Трифонов е „ най-голямата звезда в родния шоубизнес “.

Преслава разкри какви корекции има по себе си сн. Инстаграм

Преслава не крие също, че в огромна компания като „ Пайнер “ е обикновено да има двуличие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР