Въпросът задава Тодор Капитанов! Как ли ще отговори…Винаги съм се

...
Въпросът задава Тодор Капитанов! Как ли ще отговори…Винаги съм се
Коментари Харесай

Къде са достойните жени на България?

Въпросът задава Тодор Капитанов! Как ли ще отговори…

Винаги съм се възхищавал на достойните дами, които съумяват да ме запленят с наличието си . Признавам, че даже се нервирам на умеенето им да бъдат толкоз обаятелни. Завиждам им неблагородно, тъй като и аз желая да съм харизматична персона като тях , само че не съм. Всички познавате този вид очарователни дами, макар че се срещат все по-рядко в България.

Възможно е и ти, която четеш този текст, да си от тях, само че да не знаеш тази детайлност. Достойните дами нормално не се вълнуват толкоз от обстоятелството, че са почтени. Те просто одобряват това за даденост.

Ако държиш на себе си, само че в същото време уважаваш избора на другите, в случай че поставяш своите стремежи на напред във времето, без те да са за сметка на останалите, то ти сигурно клониш към определението „ почтена ”. Тези качества водят след себе си милосърдие във всяка една страна от живота ти. Това напълно не значи, че се съгласяваш да правиш взаимни отстъпки, когато някой изисква това от теб. Напротив – колкото по-твърдо отстояваш мнението и позицията си, толкоз по-желан сътрудник си както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Но въпреки всичко достойните дами знаят, че няма съвършени хора, по тази причина постоянно позволяват опцията да бъркат в преценката си. Когато пък са сбъркали, достойните дами не се усещат нещастни и не изживяват случилото се като персонално проваляне, а одобряват действителността с достолепие, вършат си изводите и не престават гордо напред с опит и мъдрост зад тила си.

Ако и ти си от достойните дами, то значи си непримирима. Непримирима с всичко, което ти лишава от чувството да се чувстваш прелестно. Непримирима  с нелепостта, посредствеността и бездарието .

Непримирима с наглостта, нахалството и простащината . Непримирима с мързела , безхаберието и незаинтересоваността .

Непримирима даже към себе си, тъй като достойната жена знае, че колкото и да е прелестна, постоянно може да бъде още по-възхитителна. И всеки ден се пробва да направи живота за нея и околните ѝ още по-добър.

Как мъжете да не се възхитят на такава жена? Как да се удържат да не ѝ паднат в краката? Как да не я пожелаят ? Как да не я изискат единствено и само за себе си? Как?

Отговорът е повече от явен – няма по какъв начин.

Достойните дами в никакъв случай не се оплакват , че са ощетени, тъй като са дами, които би трябвало да живеят в мъжки свят. Нещо повече – в случай че приемем, че Господ им даде шанса да си избират с какъв пол да се родят, те сигурно ще изберат още веднъж да бъдат дами .

Такива дами в никакъв случай няма да се откажат от направения избор, тъй като повече от всеки различен схващат, че това е цената на свободата. Мъжество на разсъдъка е да направиш избор, мощ на сърцето – да не съжаляваш.

А достойните дами в никакъв случай не съжаляват . Те знаят, че всичко, което им се случва в този живот, положително или неприятно, се случи тук и в този момент, единствено и само на тях.

Добре схващат, че надали ще имат различен живот, в който да имат опция още веднъж да изживеят всички тези страсти по същия метод.

Достойните дами знаят по какъв начин да се радват на живота, макар че той въобще не е елементарен за тях.

Знам, че към момента има такива дами в България. Ако познавате други почтени българки като вас, помогнете, апелирам ви, да ги открием –  покажете им този текст, с цел да схванат, че те са най-търсеното богатство в България.

Инфо: https://www.edna.bg/

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР