Въпросът за влизане в коалиционно споразумение между ВМРО и ДПС

...
Въпросът за влизане в коалиционно споразумение между ВМРО и ДПС
Коментари Харесай

Сиди: Коалиционно споразумение между ВМРО и ДПС е невъзможно

Въпросът за влизане в съдружно съглашение сред Вътрешна македонска революционна организация и Движение за права и свободи е неосъществим. Това сподели Александър Сиди, депутат от Вътрешна македонска революционна организация в диалог с Илиана Беновска в седмичното обзорно-политическо предаване „ Беновска пита “ по Канал 3.

Беновска изрази съмнение, че в Народното събрание се образува коалиция ГЕРБ-ВМРО-ДПС, към която може и да се причисли ВОЛЯ на Марешки. Александър Сиди отхвърли, като уточни, че става дума за разпространяването на подправена вест. По думите му Движение за права и свободи постоянно е била главен конкурент на Вътрешна македонска революционна организация и такава ще си остане и в бъдеще. Сиди добави, че на евроизборите най-малко 4-5 политически сили са пробвали да влязат в националистическото пространство, като една от тях имала в листата си претендент, публично обвързван с Ердоган. Това не би го направил някой патриот, безапелационен бе депутатът.

Сиди отхвърли въпросният претендент да е от листата на Движение за права и свободи, само че отхвърли да уточни името му. „ Тези хора настояват за себе си, че са родолюбци и съперници на Вътрешна македонска революционна организация, само че с наличието на подобен човек в листата няма по какъв начин да извършват тази си функционалност “, сподели още националният представител.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР