Въпросът за съдбата на третия мандат и днес предизвика бурни

...
Въпросът за съдбата на третия мандат и днес предизвика бурни
Коментари Харесай

На прага на третия мандат: Какви са политическите нагласи?


Въпросът за ориста на третия мандат и през днешния ден провокира бурни. Яснота кой ще вземе досието към момента няма. Разделителните линии сред партиите остават, даже на финалната права.

Според източници на bTV президентът ще връчи третия мандат в понеделник. Той може да избира сред пет партии -, „ ”,, Демократична България и „ ”. и Демократична България се смятаха за любимци, само че съгласно източниците на bTV възможностите Демократична България да получи мандата са все по-малки.
Приоритетите на Демократична България
Снимка: bTV

От Демократична България сложиха на масата на договарянията своите хрумвания и червени линии. Тяхната визия за ръководство е механически кабинет с пет целта - влизане в Шенген и Еврозоната, правосъдна промяна, рационализация на армията, както и осъществяване на Плана за възобновяване и резистентност.

„ Ние сме подготвени да застанем в средата на това полесражение, което съставлява българската политика и всички се замерят с всичко, което им падне на разположение, и да се опитваме да вземем ролята на медиатор “, сподели, съпредседател на Демократична България.

Лидерът на реагира стремително. Той изиска и получи единодушието на групата си да поддържат кабинет на Демократична България.

„ Третият мандат има действителни шансове да стане. в случай че отиде в „ Да, България “. Ако отиде в „ “ може да събере някакво болшинство само че няма да е устойчиво. Ако изложат за следващ път щом имаме решение на конгреса да не сме с тях “, разяснява.

„ Пред Демократична България се отваря опцията да се трансфорат от ремарке на Политическа партия във влекач, във фактор, който може да бъде носеща структура на едно бъдещо ръководство “, сподели от.

Трябва да знаем къде отиваме и тогава да си изберем сътрудниците, споделиха пък от Политическа партия.

„ Партньорите за каре карти са едни, а сътрудниците за ръководство на страната са други. Можем да подкрепим с министри Демократична България “. сподели Иван Христанов от Политическа партия.

И „ “ са подготвени да беседват - с всички, без ограничаване. Готови са да вземат и мандата.

„ “ е подготвен, и в случай че този мандат бъде разпределен при нас, ние ще се постараем да го материализираме в генениране на изпълнителна власт “, сподели Георги Самандов от „ “.

и обявиха, че ще разясняват едвам след връчването на третия мандат. Където и да отиде той, всяка от партиите разгласи, че е склонна да беседва за политики с всички останали.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР