Въпросът за размера на пениса е доста деликатна тема, по

...
Въпросът за размера на пениса е доста деликатна тема, по
Коментари Харесай

Как размерът на пениса влияе на живота на мъжа?

Въпросът за размера на пениса е много деликатна тематика, по която не всеки мъж би желал да приказва. И главната причина е ясна - несигурността, която усеща в това отношение.
Асистентът по социология в държавния университет в Мисури – Алиша Уоукър, стартира изследване, което изследва по какъв начин размерът на пенисa въздейства върху останалата част от живота на мъжа. Тя стига до заключенията, с помощта на снимков материал, анкети и изявленията на доброволци. Тя коментира, че планът се концентрира върху това по какъв начин размерът на пениса на мъжа, или по-точно усещането му за него, въздействат на цялостното му здраве.
За задачата са били обсъждани половата интензивност, използването на презервативи, самооценката, общественото взаимоотношение и психическото положение на мъже над 22 години. Уоукър споделя наблюденията си за това, че множеството от тях имат доста ниско самочувствие поради размера на половия си орган.
Тя прецизира, че фотосите на половите органи на тези мъже са ѝ били нужни от научна позиция, защото повода за ниската самокритика на някои от тях, може да се дължи точно поради неверното премерване.
Един от въпросите в анкетата съдържа отговор по отношение на дължината на пениса по личните критерии на всеки от участниците. Като вероятните отговори са: под междинната дължина, междинна и над междинната.
Заключението сочи, че множеството са се оценили „ под междинната дължина “. Социологът споделя учудването си и от това какъв брой от тях са определили, че имат междинен по мярка сексуален орган, като действително той е „ над междинната дължина “.
А кое се счита за междинна дължина?
Изследователката споделя, че определенията варират, само че в множеството случаи междинната дължина е към 12-13 см.
Стига се до извода, че мъжете, които имат вяра, че имат дребен пенис (макар и действително да не е такъв), се усещат доста по-неуверени в връзките си с дамите, във воденето на полов живот, потреблението на презервативи и ходенето на доктор.
И други проучвания откриват, че отрицателната самокритика по този въпрос е сериозен проблем при мъжете, защото в някои от случаите води и до по-сериозни положения, като меланхолия.
В последна сметка положителният секс зависи от доста други фактори, разнообразни от дължината на пениса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР