Въпросът “Теди, ще се омъжиш ли за мен?“ разплака дамите

...
Въпросът “Теди, ще се омъжиш ли за мен?“ разплака дамите
Коментари Харесай

Необикновено предложение за брак край Пловдив

Въпросът “Теди, ще се омъжиш ли за мен? “ разплака дамите на писта Дракон
trafficnews.bg

Националният събор на Ауди, който се организира през уикенда на писта " Дракон " край Пловдив се оказа освен най- огромният от години насам, само че и най- сантименталният. Създателят на фейсбук групата " Кръвна група Audi ", която е и главен уредник на мотофеста, изиска по извънредно атрактивен метод ръката на обичаната си Теди Александрова. Горан Станев направил същински холивудски сюжет, който впечатли освен избраницата му, само че и десетките почитатели на марката, които бяха пристигнали от цялата страна за събора. 

След един от автобусите на пистата, водещият разгласи, че 7 от най- мощните коли ще създадат специфична обиколка и откакто аудитата профучаха по целото продължение на пистата,  се подредиха едно до друго в права лития със задните гуми към публиката. Така всички видяха невероятното предложение, отправено от Станев към обичаната му. А то гласеше: " Теди, ще се омъжиш ли за мен? " Стикер с всяка от думите, бе залепен на задното стъкло на всеки от седемте автомобила. 

Въпросът провокира сълзи у огромна част от дамите измежду публиката. Чаровната брюнетка, към която бе адресирано посланието излезе на пистата, където на колене и с пръстен я очакваше " режисьорът " на " холивудската продукция ". В същия миг от мощната уредба  на едната R8-ца прозвуча Менделсоновия марш, а Горан чу предстоящото " да ". 

Бъдещите младоженци дадоха обещание да не чакат идващия събор, а да съберат приятелите си на женитба напълно скоро. Горан и тези са се срещнали във фейсбук групата, защото младата дама също е измежду върлите почитатели на немската марка. 



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР