Въпросът с това колко души ще изпрати Путин като пушечно

...
Въпросът с това колко души ще изпрати Путин като пушечно
Коментари Харесай

Асен Генов: Путин иска да удави врага в кръвта на собствените си войници

" Въпросът с това какъв брой души ще изпрати Путин като пушечно месо на фронта е към това дали ще могат да бъдат окомплектовани. Той в действителност желае да ги употребява като жив щит. Съюз на съветските социалистически републики е правил това във Втората международна война - удавил е врага в кръвта на личните си бойци. Действията му могат да бъдат избрани като някакъв опит на геноцид - обезлюдява избрани територии на РФ, които не са част от Русия. " Това съобщи пред bTV Асен Генов.

Той уточни, че задачата на извършените референдуми в четирите украински района, които се управляват от съветската войска, са за вътрешна приложимост - с цел да легитимират нашествието и да издигнат това, което е останало от " бойния дух ". 

" Очевидна е обстановката. Представители на окупационните сили с оръжие разнасят транспарантни урни за гласоподаване. Толкова е транспарантно, че се трансформира в насила - по какъв начин ще гласуваш по разбиране и съвест, в случай че има човек с оръжие до теб? ", попита Генов.

" Путин селективно окупира области, в които има етнически българи. Обръща концепцията - в случай че отиваше в Украйна, с цел да пази “етническите руснаци ”, сега селективно избира хора от други републики. Нашите патриоти мълчат по този въпрос ", добави той.

" Зеленски към този момент работи за основаване на интернационален арбитражен съд. България мълчи. Онлайн тече полемика за промяна на Организация на обединените нации и непрекъснатият Съвет за сигурност. Говори се до каква степен тази група е настояща и дали не би трябвало да бъдат добавени други страни. България още веднъж мълчи във външната политика по този въпрос ", съобщи Генов.
ТЕМА преди 50 минути 888 преди 1 час 348 преди 13 часа 1588
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР