Въпросът с планирания небостъргач в София от Златен век има

...
Въпросът с планирания небостъргач в София от Златен век има
Коментари Харесай

Проф. Иван Тодоров: Трябва да се забрани строенето на небостъргачи в София

Въпросът с планувания небостъргач в София от " Златен век " има две страни. Разрешението за градеж е към момента настоящо. От друга страна би трябвало да се реши дали на това място в София може и дали би трябвало да се строи небостъргач. Защото при 77 метра височина би трябвало да има 107 метра разстояние от другите здания, т.е. изобщо не е по този начин безотговорно и не може да се строят небостъргачи, където си желаяме. Това разяснява проф. Иван Тодоров, учител по административно право, пред Нова тв.

Ето какво сподели още той по проблема:

Въобще в София не може да има небостъргачи, пръснати на всички места, тъй като ще закрият гледката към Витоша. Би трябвало да има законодателно решение и  това нещо да се забрани изобщо. Един небостъргач основава доста проблеми, изключително инфраструктурни. Представете си 1000 индивида да се изтърсят върху една улица - какво става с тази улица!?

Трябва да се види също дали това е социална постройка, която обезпечава места за 1000 гости, тъй като там има и жилища.

ДНСК може когато и да е да спре градежа, в случай че реши, че той е противозаконен и законността не се състои единствено в това дали има позволение за градеж или не. 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР