Въпросът с кръвните тестове не трябва да се политизира. Това

...
Въпросът с кръвните тестове не трябва да се политизира. Това
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Въпросът с кръвните тестове не трябва да се политизира

" Въпросът с кръвните проби не би трябвало да се политизира ". Това сподели ръководителят на Комисията по опазването на здравето Костадин Ангелов.

С Министерство на вътрешните работи следва разискване на разновидностите, с цел да няма проблеми, в случай че има разминаване сред бързият тест и кръвната проба:

" На-обикновени медикаменти за кръвно също позитивират подобен тест. Бързите проби за опиати са неточни. Позитивирането на един подобен текст води до съществени законови последици за човек, само че действителността може да е напълно друга тогава, когато се вземе кръв за лабораторно проучване. Заради това ще имаме среща с Комисията по вътрешен ред и сигурност и ще вземем решения дружно с представители на министерството на вътрешните работи какви са опциите, защото и този проблем почна да се политизира ".

Последните промени в Наказателния кодекс плануват конфискация на колата при открито превишено количество алкохол. Установено беше обаче, че полевите проби дават неточности. Председателят на Комисията по опазването на здравето Костадин Ангелов се срещна с представители на сдружения на пациенти с увреждания и редки болести. Очаква се през октомври да има кръгла маса за проблемите им.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР