Въпросът не е дали ще има избори, а кога ще

...
Въпросът не е дали ще има избори, а кога ще
Коментари Харесай

Костадинов: Въпросът не е дали ще има избори, а кога ще бъдат те

Въпросът не е дали ще има избори, а по кое време ще бъдат те. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Според Костадинов президентът Румен Радев желае колкото се може повече да бъде продължен животът на Народното събрание и да се отиде на по-късен стадий на избори, които обаче дефинира като неизбежни.

По думите на Костадинов е явно, че мъчно ще бъде формиран кабинет в това Народно събрание и по тази причина ще се търсят всевъзможни решения изборите да се случат късно – през февруари или март, а не през декември или януари.

Той е безапелационен, че в случай че бъде предоставено оръжие на Украйна страната ни ще бъде сложено в още по-голяма неустановеност. " Очевиден е натискът България да вземе страна във войната и в случай че е допустимо даже да се включа с някакъв контингент ", счита Костадинов и посочи, че през днешния ден да Председателския съвет е взето решение тома предложение на Демократична България да мине през комисия. Според него решението ще бъде взето поради обстоятелството, че има болшинство от страна на евроатлантическите политически обединения.

Костадинов е безапелационен и че би трябвало да бъде признат базов бюджет за 2023 година Той заяви още, че са изпратени предложения към политическите обединения за референдум за еврото и чакат отговор. По отношение на настояването на връщане на хартиените бюлетини от " Възраждане " са срещу. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР