Въпросът, който феновете на сериала "Братя" си задаваха през целия

...
Въпросът, който феновете на сериала "Братя" си задаваха през целия
Коментари Харесай

Калин Врачански се върна в Братя

Въпросът, който почитателите на сериала "Братя " си задаваха през целия втори сезон: "Жив ли е героят на Калин Врачански - Борис Донков? " откри своя отговор във финалния епизод - да, жив е, въпреки и да е в тежко положение, написа Lupa.bg. Финалът на "Братя-2 " още веднъж бе трагичен, прочувствен и кървясъл, сходно на финала на първия сезон, само че също по този начин даде и поръчка за продължение на престъпната история. И продуцентът на кино лентата Краси Ванков, и актьорите се усмихват на въпроса дали ще има продължение на кино лентата, а единствено споделят, че се надяват това да се случи.

Драматичната развръзка в "Братя-2 " в действителност е и завръзка, водеща към продължение на историята на героите, с които феновете живеят. Телеманиаците обаче са уверени, че подобен ще има, тъй като героинята на Йоанна Темелкова - Лора откри някогашния си мъж Борис, прикрепен на болничното легло и с повредени бели дробове от дълъг престой в езерото, в което бил хвърлен в опит да бъде погубен.
Оказа се, че братът на Драго/Денис Топал, изигран от Владимир Михайлов, е бил укриван дълго време от майка им Снежа (Деляна Хаджиянкова).

А в моментите на прояснение Борис е произнасял единствено името на Лора. "Остани до него или си тръгни от живота му вечно ", сподели Снежа на Лора. Борейки се за втори късмет, героят на Владимир Михайлов осъзна, че опитите му да стартира на чисто, сега са обречени на неуспех и се хвърли в обятията на украинката (Лора Христова). Калин, изигран от Стойо Мирков се опита да се свърже със сина си Симо (Мартин Петков), потърси метод да се сдобри и с Ива (Искра Донова), само че тя към този момент бе приготвила куфара си да се изнесе.

Притиснат до стената от досегашните си другари, Симо бе подложен на унизителни провокации от локалния наркодилър Кривия, който искаше да го смачка душевен. И Денис Топал се притече на помощ на сина на Калин и му предложи работа при себе си.
"Драго и Лора направиха своя избор. Борис е жив, а Юлия беше пощадена от Топал.
Какво бъдеще ги чака? " - този надпис се появи пък в формалния фейсбук профил на сериала, с което въпреки всичко продуцентите загатнаха, че готвят сезон 3.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР