Въпросът какви жени предпочитат представителите на силния пол е стар

...
Въпросът какви жени предпочитат представителите на силния пол е стар
Коментари Харесай

9 типа жени, по които мъжете полудяват

Въпросът какви дами избират представителите на мощния пол е остарял колкото света. Няма универсална загадка на хубостта – другите мъже харесват разнообразни дами и това е прелестно. Въпреки това всички дами имат общи черти, с помощта на които могат да бъдат разграничени 9 съществени вида прелест, написа woman.bg. Експериментирайте с тях, с цел да привлечете колегата на фантазиите си!

1. Жената-дете

Мъжете обичат да бъдат мощни и да се грижат за деца. Какво по-сладко може да има от облика на безконечното наивно момиченце, за което животът е игра, а мъжът е бащинска фигура с непреклонен престиж? С този вид не можете да не отбележите триумф – единствено че не прекалявайте, тъй като от време на време мъжете избират да имат до себе си зряла жена, въпреки и отличаваща се с хлапашки сексапил и темперамент.

2. Жената-загадка

Мъжете харесват загадъчни дами, тъй като им е забавно да откриват непрекъснато по нещо ново в онази, която сякаш познават като петте си пръста. Запазете си като актив няколко секрети! Само че не прекалявайте с тайнствеността, тъй като някои ревнивци могат да си показват напълно съответна причина за потайността ви и това ще съсипе връзката ви.

3. Жената-нимфоманка

Повечето мъже не могат да живеят без секс – по тази причина хлътват до уши по дами, които обичат секса не по-малко от тях. Дамите нормално избират да не обявяват буйната си природа и по тази причина мъжете постоянно схващат какъв шанс са извадили чак в спалнята. Може няколко уместни намека или смели вица да привлекат вниманието към тази ваша специфичност и да ви създадат неотразима.

4. Свенливката

Други мъже пък избират плахи и почтени девойки. Ако и вие спадате към тази категория, не се срамувайте от това – днешно време невинността е по-ценена от всеки път. Дори може да ви направи богати! Наскоро хубавицата Александра Кефрен от Румъния продаде девствеността си на търг за 2.3 млн. евро. Десетки девойки по целия свят го вършат, като доста от тях след това се подлагат на процедура за възобновяване на химена.

5. Активната жена

В днешно време дамите се стараят да бъдат оптимално дейни – и това много подхожда на мъжете. Разбира се, към момента не е напълно традиционно дамата първа да ти изиска телефона, да се обади, да те предложения на вечеря… Но на доста мъже им харесва да не се напрягат ненужно и да одобряват пасивно женското ухажване.

6. Лошото момиче

Този облик е ефикасен единствено в спалнята. Във всички останали обстановки мъжете отбягват неприятните девойки. Предпочитат да ги гледат на кино или да си имат работа с тях единствено понякога, когато изпитват тестостеронен взрив и търсят вълнуващо премеждие.

7. Самоуверената жена

Този вид дами притегля мъжете, тъй като на господата им е прелестно да имат до себе си човек, на който да могат да разчитат за поддръжка. Тук обаче отново би трябвало да действате с мярка, другояче може да уплашите кавалера. Това важи изключително при служебните любовни връзки, когато мъжът се влюбва в привлекателната си шефка, само че бидейки непрекъснато управителен и командван, последователно губи интерес към нея.

8. Майчицата

Всеки мъж е едно пораснало дете, което постоянно желае да има до себе си любеща майка. Но ползвайте този облик с мярка. Вечно шетащите дами, предлагащи упорито домашните си деликатеси и правещи досадни забележчици (време е да се подстрижеш, да се обръснеш, да смениш тази тениска, да си сложиш шапка…) в последна сметка губят половата си прелест в очите на колегата и той взема решение да избяга от тази несъразмерна угриженост.

9. Лудата глава

Всички обичат да се веселят, а най-добре човек се забавлява с щурата си другарка. Ще бъдете отвън конкуренция, в случай че сте подготвени да вършиме всичко, по което е разпален сътрудникът ви – рафтинг по бурни реки, гмуркане с акваланг, парашутни скокове и височинни изкачвания. Не забравяйте обаче, че вашата сигурност е не по-малко значима от удоволствието на обичания ви!

Вероятно с цел да се научите да прелъстявате мъжете безотказно, ще би трябвало да развиете у себе си идеалното комбиниране от най-хубавите качества на тези девет вида дами – и да демонстрирате тези от тях, които избира сътрудникът ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР