Въпросът е ще има ли у нас система, която да

...
Въпросът е ще има ли у нас система, която да
Коментари Харесай

Зарков за промените в НК за домашното насилие: Законите са сложна работа и не се пишат като пост във Facebook

Въпросът е ще има ли у нас система, която да санкционира насилниците. Депутатите се пробват да задушат справедливия яд на хората. Това съобщи пред БТВ бившият правосъден министър и сегашен секретар по правните въпроси на президента Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

По отношение на понятието " интимна връзка " Зарков коменитра, че това е доказателство, че законодателството и законотворчеството е комплицирана работа и " не се пишат като пост във Фейсбук ". Според мен тази формулировка, в случай че изобщо беше нужна, би трябвало да се преглежда в смисъла на закона, добави той. 

Беще ненужно да се поставя и срокът от 60 дни, счита Зарков. 

Относно по-тежките санкции някогашният правосъден министър разяснява, че по този начин депутатите вземат решение личната си беззащитност.

" Това се е потвърдило и в България, и в Европа - колкото по-високи са наказванията, толкоз по-рядко се постановат. Дали един човек ще лежи в пандиза 6 или 8 години няма никакво значение. Важното е какво се прави със пандизчиите, по какъв начин се работи с тях, това би трябвало да се реши. "

" Тепърва тези промени ще дойдат в президентството и ние ще ги разгледаме и ще се срещнем с тях ", приключи Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР