Въпросът е дали избираме този режим, или избираме, колкото да

...
Въпросът е дали избираме този режим, или избираме, колкото да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всички ние плащаме цената за това управление

Въпросът е дали избираме този режим, или избираме, едвам ни е тежко, тъй като всички плащаме цената за това ръководство, да продължим да носим тази отговорност пред страната. Нашата коалиция очевидно я заплаща и сътрудниците от ГЕРБ я заплащат. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов на конференция в централата на ДСБ във връзка думите на Бойко Борисов от през вчерашния ден, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Първо, несъмнено, ние взимаме решенията с общ диалог на обединението ПП-ДБ. Това, че България сега има ръководство и че не се намираме в продължение на парламентарната рецесия, която единствено до преди няколко месеца доста съществено бележеше развитието на страната ни, е въпрос на разсъдък и отговорност цялата ни коалиция ", съобщи Христо Иванов.

" Всички можем да използваме епитети, всички можем да сочим обвинявания. Всяко обвиняване, което може да бъде отправено против нас, може да бъде срещнато с друго ", добави той.

Христо Иванов акцентира, че сега, в който има различна формула за ръководство на страната, ПП-ДБ ще заложат на нея. 

" Когато има опция, когато има виновен път да се излезе в едно по-добро ръководство, ние уверено ще го създадем. За момента не виждам виновна опция, на която може да се заложи ", изясни той.

Съпредседателят на ПП-ДБ акцентира, че втората политическа мощ няма да употребяват същия звук. 

Според него политическата система в страната се трансформира в посока разнообразие на посланичество на жителите. Христо Иванов акцентира, че в тези условия ще има повече " сделки ". 

" Българската политическа система се трансформира. Българските жители отхвърлят да дадат цялата мощ на една политическа мощ. Това, което беше преобладаващият модел през последните 30 години, в който имаше един огромен, това престава към този момент да бъде характерност на политическото ни пространство.

Имаме по-големи, по-малки, само че всички са междинни. Това значи, че ще би трябвало да се научим да се договаряме в положителния смисъл на думата. Ще би трябвало да се научим д живеем дружно като хора с разнообразни ползи и настройки ", сподели още той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР