Въпросът дали мъжете искат повече секс от жените е доста

...
Въпросът дали мъжете искат повече секс от жените е доста
Коментари Харесай

Вярно ли е, че мъжете искат повече с*кс

Въпросът дали мъжете желаят повече секс от дамите е много комплициран и не може да бъде систематизиран. Въпреки това, може да се прегледат някои от аспектите на този въпрос.

Един от митовете , свързани с мъжете и секса, е че те желаят непрекъснато да имат секс, до момента в който дамите не са толкоз заинтригувани в тази сфера. Въпреки това, този мит не е изцяло правилен. Изследванията демонстрират, че равнището на половото предпочитание може да варира сред мъжете и дамите според от разнообразни фактори, като да вземем за пример възрастта, здравето, медикаментите, прочувственото положение и така нататък Някои дами могат да имат повече полово предпочитание от някои мъже и противоположното.

Важно е да се означи, че мъжете и дамите могат да имат разнообразни желания и упования във връзка с секса, което може да докара до спорове и проблеми във връзката. Комуникацията и разбирането на потребностите на колегата са от решаващо значение, с цел да се поддържа здрава и приемлива полова връзка.

И най-после, е значимо да се означи, че половото предпочитание е нещо самостоятелно и може да се трансформира с времето. Някои мъже и дами може да имат високо равнище на полово предпочитание, до момента в който други може да имат по-ниско равнище. Никой не е длъжен да има секс, а решенията в тази сфера би трябвало да са учредени на единодушието и уважението към колегата.

Разликите в половите стремежи сред мъжете и дамите могат да бъдат обяснени от разнообразни фактори. Един от тях е биологическият фактор - мъжете имат по-високо равнище на тестостерон, хормон, който подтиква половата предпочитание и в допълнение повлиява на физическите атрибути, свързани с половия орган.

Друг фактор , който може да има въздействие върху разликите в половите стремежи, е общественият подтекст и културните упования. В доста култури, мъжете се предизвикват да бъдат смели и нападателни в половата си интензивност, до момента в който дамите са нормално призовавани да бъдат по-скромни и пасивни. Тези обществени правила могат да доведат до това, че мъжете показват по-открито своите полови стремежи, до момента в който дамите са по-склонни да ги потискат.

Накрая, значимо е да се означи, че половата предпочитание е нещо, което се разграничава от половата активност. Дори в случай че мъжете имат по-високо равнище на полова предпочитание, това не значи, че те постоянно ще желаят да имат секс. Сексуалната активност е сложен развой, който включва доста фактори, като да вземем за пример физическият комфорт, прочувствената съгласуваност и взаимното доверие сред сътрудниците.

В умозаключение, разликите в половите стремежи сред мъжете и дамите са комплицирани и мултифакторни. Важно е да се изградят здрави информационни привички във връзката, с цел да се схванат потребностите и желанията на колегата, като се съблюдават разпоредбите за единодушие и почитание.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР