Въпрос за участие на България в удар по Сирия не

...
Въпрос за участие на България в удар по Сирия не
Коментари Харесай

Каракачанов: Въпрос за удар по Сирия към България не е отправян

Въпрос за присъединяване на България в удар по Сирия не е отправян. Това разгласи в предаването „ Лице в лице ” министърът на защитата Красимир Каракачанов. Той напомни, че няма нито решение на НАТО, нито на Съвета за сигурност.

„ Има изказвания на един държавен глава, нито Съветът за сигурност, нито НАТО са взели сходна самодейност. Явно ще е като в Ирак – коалиция на искащите ”, сподели министърът на защитата.

Той счита, че България би трябвало да предлага самодейност да разговор, тъй като войната не е решение.

Дори да се потвърди, че Башар Асад е употребявал химическо оръжие, това значи, че едни почтени хора са потърпевши, а какво ще стане, в случай че едни ракети се изстрелят, да не би отново да не пострадата почтени хора ”, разяснява Каракачанов.

По проблема „ Желяз Андеерв ” той сподели, че приветства решението на съда в Добрич да освобиде 29-годишния българин. Има контракт за взаимна екстрадиция от 2008 година, само че съдът е в правото си да реши, посочи той.   

Според него в съответния проблем не може да се вменява виновност на българи, които са живели и работили в България, че не познават и са нарушавали законите в непознати страни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР