Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, но

...
Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, но
Коментари Харесай

Всички Зяпнаха! Олигарсите Баневи Чакат Бебе В Ареста!

Въпрос на време било щастливото събитие да се случи, само че сигурно Банев-младши не държал да получи благословията на татко си и не възнамерявал да го уведоми, че му следва да стане дядо.

Припомняме, че наследникът на олигарха, което е от брака му с починалата бизнес дама и поетеса Дочка Банева, бе свикан на разпит от Специализираната прокуратура по отношение на изпраните 1 милиард лв., за които татко му и брачната половинка му Евгения Банева са упрекнати. Банев – младши направи тежки разкрития и за фамилните връзки. Баща му и Евгения са опитвали да продават картини и движимости на майка му Дочка. А също и че откакто се е разсиновил от мащехата си, е бил заплашван от баща си, че ще го прати в деветия кръг на Ада.

На 2 декември предходната година Банев – младши е предложил на дизайнерката Радостина да му стане законна брачна половинка. За щастливото събитие олигарсите не са били известени, защото не поддържали връзки с Николай. Пет месеца двойката подвига скромна женитба, на която, естествено, бащата и мащехата на младоженците не са били поканени.

Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР