Въпреки засилващите се информации, свързващи Бубакар Камара с преминаване в

...
Въпреки засилващите се информации, свързващи Бубакар Камара с преминаване в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е с превес в битката за френски халф

Въпреки засилващите се информации, свързващи Бубакар Камара с прекосяване в Манчестър Юнайтед, играчът желае да остане в Олимпик Марсилия до края на сезона, като избере новия си клуб през лятото.

22-годишният състезател, чийто контракт с Марсилия изтича в края на акцията е изискал нова заплата от 5 милиона евро на година. Рома и Милан се интересуват от него, само че не желаят да предложат толкоз. Сред клубовете, които се интересуват от отбранителния халф, се загатват още Астън Вила и Нюкасъл.

Манчестър Юнайтед към този момент е почнал договаряния с обкръжението на играча, само че халфът е решен да остане в Южна Франция до края на сезона, като избере идващия си клуб през лятото.

„ Ако остана, ще направя всичко, с цел да доближи задачата на клуба, която е Шампионска лига “, сподели Камара предходната седмица.

„ Трансферният прозорец е отворен, тъй че всичко може да се случи. Има доста клюки, само че без значение от това, аз съм благополучен, че фамилията и съотборниците ми са покрай мен. Трябва да остана концентриран върху терена, без да мисля за останалото и да дам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на моя отбор”, съобщи Камара.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР