Въпреки всички публично изразени съмнения на принц Хари, че няма

...
Въпреки всички публично изразени съмнения на принц Хари, че няма
Коментари Харесай

МОРИЙН КАЛАХАН: Колко трудно трябва да е било за Хари да чуе тъжната новина за диагнозата рак на Чарлз от толкова далече. Сега, когато той лети у дома, може ли това да е началото на стоплящо сърцето кралско помирение?

Въпреки всички обществено изразени подозрения на принц Хари, че няма потребност от него в кралското семейство, че той е единствено „ авариен “ - надълбоко тревожната вест за диагнозата рак на крал Чарлз III потвърждава, че нищо не е по-далеч от истината. Принц Хари е значим за фамилията си в този момент, както в никакъв случай до момента.

Крал Чарлз сподели, че вратата постоянно е отворена за най-малкия му наследник. Сега е идеалният миг той да се възползва от тази опция.

Въпреки това тази неотдавна рационализирана монархия претърпя два огромни удара с най-популярните кралски особи – крал, който е прекарал малко повече от година на трона и бъдещата кралица, най-блестящата звезда в съзвездието си - отвън строя.

Уилям анулира всичките си задължения да бъде с Кейт, до момента в който се възвръща. Чарлз, който стартира лекуване в понеделник, почисти календара си. Със сигурност Камила ще бъде до него през идващите дни и седмици.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР