Въпреки всички драми и неразбирателства, които съпътстват петия сезон на

...
Въпреки всички драми и неразбирателства, които съпътстват петия сезон на
Коментари Харесай

Как изглежда женски отряд на ЦРУ

Въпреки всички драми и неразбирателства, които съпътстват петия сезон на Yellowstone, към този момент е ясно, че той ще бъде и заключителен. Създателят му Тайлър Шеридан към този момент работи по свеобразен спин-оф, а в това време получаваме първи фрагменти от различен негов трогателен план.
 Lioness, Никол Кидман и първият сериал на актрисата с Тайлър Шеридън за Paramount
Нов сериал с Никол Кидман

Какво да чакаме от Lioness

Говорим за шпионския трилър Special Ops: Lioness с присъединяване на Никол Кидман и Зоуи Салдана. Той е основан на действителна стратегия на Централно разузнавателно управление на САЩ, наречена " Лъвица ", която образова единствено жени-агенти, които да работят под прикритие в терористична организация.

Салдана е Джо - началник на програмата, виновна за тренирането и ръководството на всички сътрудници. Лайсла де Оливейра пък е Крус Мануелос - млад морски пехотинец, която занапред постъпва при " Лъвицата ".

Освен дамите до тук, в Special Ops: Lioness ще забележим и Морган Фрийман. Междувременно стана ясно, че Никол Кидман няма да успее да получи премията си за повсеместен принос от Американския кино институт. Даването й се отсрочва поради стачката на сценаристите в Холивуд.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР