Въпреки възраженията на близките, по разпореждане на прокуратурата в четвъртък

...
Въпреки възраженията на близките, по разпореждане на прокуратурата в четвъртък
Коментари Харесай

Ексхумираха починалата в Спешното жена

Въпреки възраженията на околните, по предписание на прокуратурата в четвъртък сутринта ексхумираха тялото на умрялата в незабавното поделение във Враца Миглена Сиренярска, написа 24 часа. 43-годишната жена бе заровена във вторник в гробищата на родното си с. Пудрия.

Очаква се при започване на другата седмица патолозите да бъдат подготвени със своето умозаключение за аргументите, довели до гибелта. Тогава се чакат и резултатите от инспекцията на медицинския контрол, осъществена по разпореждане на здравния министър Асена Сербезова.

Напомняме, че дамата умря в Спешно-приемно поделение на Врачанската болница. В интернет се появи видео от нещастието, което взриви обществените. На фрагментите се вижда, че тя колабира - в коридора пред очите на детето си. Според мъжа, снимал видеото, дамата е умряла още пред регистратурата.

Това обаче беше отречено от доктор Петър Керемедчиев, изпълнителен шеф на МБАЛ Христо Ботев, част от което е Спешно-приемно поделение, съобщи БНР. По думите му пациентката е издъхнала в ръцете на реаниматорите след 45-минутна борба за живота й.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР