Въпреки увеличаването на броя на хората, заразени с, германският министър

...
Въпреки увеличаването на броя на хората, заразени с, германският министър
Коментари Харесай

Петер Алтмайер: Няма да има ново блокиране в Германия

Въпреки увеличението на броя на хората, инфектирани с, немският министър на стопанската система не чака въвеждането на ново блокиране в. „ Като се има поради всичко, което знаем през днешния ден, можем да избегнем ново блокиране на имунизираните и възобновени “, сподели министърът в изявление за медийната група Funke.

Това значи, че заведенията за хранене и магазините могат да останат отворени през цялата зима, сподели Алтмайер. В същото време министърът сподели, че схваща началниците на заведения, които са отказали влизане на хора без ваксини, като се има поради, че доста компании „ са минали през сложни месеци “ и не желаят нови инфекции на тяхна територия.
 Близо 20 хиляди инфектирани за денонощие в Турция Близо 20 хиляди инфектирани за денонощие в Турция
За миналото денонощие в Турция са регистрирани нови 19 918 случая на заразяване с ковид и 204 жертви. През миналия ден 15 56...

Министърът на стопанската система не разяснява въвеждането на такива правила на държавно равнище. " Решенията за възможни спомагателни ограничения ще се вземат взаимно от федералното държавно управление и държавните управления на провинциите ", сподели той.

По -рано претендентът на СДПГ за канцлер Олаф Шолц и немският здравен министър Йенс Шпан изключиха друго общо блокиране. Шпан допусна, че като противопоставяне на пандемията, хотели и заведения за хранене по-скоро няма да позволяват неимунизираните - даже тези с негативен тест за ковид.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР