Въпреки това Ред Бул и Алфа Таури все още използват

...
Въпреки това Ред Бул и Алфа Таури все още използват
Коментари Харесай

От Хонда отхвърлиха възможността да се върнат във Формула 1

Въпреки това Ред Бул и Алфа Таури към момента употребяват задвижващите системи на Хонда, само че към този момент брандирани като Ред Бул. Първоначалната концепция бе те да се създават в новото крило на хабриката на „ Биковете “ в Милтън Кийнс, само че защото то не бе готово в точния момент елементите още веднъж се вършат в Сакура, под надзора на спортната дивизия на Хонда – Honda Racing Corporation.
 Обрат! Хонда остава във Формула 1 до края на 2025 година Обрат! Хонда остава във Формула 1 до края на 2025 година
Въпреки това и към момента околните връзки с Ред Бул от Хонда са безапелационни, че за момента не се дискутира опцията за нова заводска стратегия.
 Хорнър разяснява слуховете, че Хонда може да се върне във Формула 1 Хорнър разяснява слуховете, че Хонда може да се върне във Формула 1
„ Ние сме доста заинтригувани и следим трендовете във Формула 1, само че това не значи, че ние ще се върнем скоро. Сега желаеме да се фокусираме върху софтуерното развитиет, по тази причина няма полемики за завръщане във Формула 1 “, съобщи един от шефовете на Хонда – Коджи Уатанабе.
 Хонда: Твърде доста взаимоуважение докара до проблемите ни с Макларън Хонда: Твърде доста взаимоуважение докара до проблемите ни с Макларън
„ Хонда приема моторспорта доста съществено и решението да напуснем беше доста тежко. Компанията реши да се насочи към въглеродно неутралните технологии. За нас нямаше какво повече да преследваме във Формула 1 “, добави той, разяснявайки решението за отдръпване от спорта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР