Реакция на Англия срещу Испания: „Изкормени“ звезди споделят разочарование, тъй като Лъвиците пропускат Световното първенство

...
Въпреки това, мнозина побързаха да признаят важната роля, която отборът
Коментари Харесай

Въпреки това, мнозина побързаха да признаят важната роля, която отборът изигра в издигането на профила на женския футбол, превръщайки се в пример за подражание младежи от цялата страна и известни имена в процеса.

След мача, те написаха в официалните си канали в социалните медии: „Нашата мечта @FIFAWWC приключва на последното препятствие.“

Мигове след поражението им, министър-председателят Риши Сунак написа на X, известен преди като Twitter: „Не оставихте абсолютно нищо там @Lionesses.

„Не трябваше да бъде, но вие“ вече сме осигурили вашето наследство като играч, променящ играта. Всички сме невероятно горди с вас."

BBC разкрива най-високоплатените звезди: Гари Линекър, Зоуи Бол и Грег Джеймс сред най-добре печелившите на телевизионния оператор

Междувременно принцът на Уелс - който получи известно притеснение от решението си да не присъства лично на мача - написа в официалния си акаунт, споделен с принцесата на Уелс: „Въпреки че е резултатът, който никой от нас не искаше, @Lionesses, вие постигнахте сами и тази нация се гордее.

„Вашият дух и стремеж вдъхновиха толкова много хора и проправиха пътя за бъдещите поколения. Благодаря ви за футболните спомени ."

Показвайки добро спортсменство, достойно за позицията му, Уилям добави: „Поздравления за Испания. W."

Уилям и Кейт, заедно с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, гледаха заедно финала у дома в Сандрингам, Норфолк, според двореца Кенсингтън.

Кралят и кралицата обаче не се появиха да гледат мача, отивайки на църква в Крати Кърк в Балморал около половин час след началото.

Водещият Райлън Кларк, който стана известен в X Factor през 2012 г., написа в Туитър: „@Lionesses продължават да вървят до последните секунди. Всички се гордеем с вас!!!!"

Докато шефът на The Apprentice и предприемач лорд Алън Шугар, 76, написа в Туитър: "Нещастни дами, вие дадохте всичко от себе си. Справихте се толкова добре, за да стигнете до финала на световното първенство @Lionesses."

Бившата звезда на Dragons' Den, Тео Пафитис, каза, че лъвиците "играха със смелост и ни накараха да се гордеем".

63-годишният играч добави: „Не е техният ден в крайния резултат, но страхотен турнир за тях независимо от това.“

Министърът на културата Луси Фрейзър, която беше там лично за мача, написа : „Гор за отбора. @Lionesses могат да държат високо главите си.

„Те работиха толкова усърдно през целия турнир и вдъхновиха безброй хора в цялата страна и света, особено млади жени и момичета. Отборът направи страната си горда. "

Бившият нападател на Англия Гари Линекер каза, че Испания е по-добрият отбор във финала, но добави, че лъвиците "дадоха всичко от себе си". всички, но поздравления за Испания за спечелването на Световната купа.

„Те бяха по-добрият отбор и напълно заслужиха победата си.“

И британският писател и комик Марк Стийл обобщи разочарованието с шега, пишейки на X: „Сега, за да докажат, че жените в Англия са постигнали равенство с мъжете, всички те трябва да изхвърлят местния тапас бар.“

Стийл по-късно добави: „Испания го заслужаваше. Англия беше блестяща през по-голямата част от световното първенство. Ърпс беше невероятен при гол. Сега всеки отбор трябва да копира Испания и да има една седмица преди турнир."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР