Въпреки това, източник от Министерството на отбраната (МО) каза, че

...
Въпреки това, източник от Министерството на отбраната (МО) каза, че
Коментари Харесай

Снимка улавя момента, в който изглежда, че самолетите на RAF почти са се провалили - но всичко не е това, което изглежда

Въпреки това, източник от Министерството на защитата (МО) сподели, че " няма съвсем пропуснато " и фотографията е оптична машинация породени от ъгъла на камерата.

Говорител на Министерството на защитата сподели: „ Изтребителите на RAF практикуват постоянно пердах въздух-въздух, с цел да подсигуряват, че нашите водачи имат съответните умения за световни бойни интервенции.

„ По време на този вид образование се ползва непоколебим балон от 1000 фута във височина или разстояние сред нашите самолети и се следи по време на този излет. “

Снимката е направена от Антъни Хелкооп, занимание фотограф от Спалдинг, Линкълншир, към 17:00 ч. в четвъртък.

Прочетете повече от Sky News:
Северният крайник на HS2 до Манчестър ще бъде бракуван
Ръсел Бранд се проверява от Полицията в Thames Valley

Фотографът сподели, че постоянно вижда самолети от RAF Coningsby да упражняват - само че че този случай наподобява „ много близо за комфорт “.

„ Те в действителност изглеждаха доста покрай този случай ", сподели той.

" Очевидно от земята, заради ъгъла, не можете да кажете какъв брой близо е било сигурно - само че от моя позиция, те сигурно са изглеждали в непосредствена непосредственост.

„ Споделих фотосите онлайн и хората просто не могат да повярват, че имах толкоз шанс да попадна този миг на камерата.

„ Изобщо не съм професионално подготвен фотограф, просто върша го като занимание, тъй че в действителност бях на вярното място в точното време. “

Той добави: „ Обичам да виждам по какъв начин водачите от RAF Coningsby упражняват бойни маневри.

„ Те са Топ Гънс. [Това] ви кара да се чувствате сигурни, че тези водачи пазят нашето небе. "

Снимката евентуално е случай с насилствена вероятност - техника, която употребява оптична заблуда, с цел да накара обект да наподобява по-далеч, по-близо, по-голям или по-малък, в сравнение с е в реалност.

Техниката е известна с потреблението на хората, с цел да им разреши видимо да задържат наклонената кула в Пиза в Италия или да прищипят върха на Айфеловата кула във Франция.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР