Въпреки топлите отношения между САЩ и Великобритания, островната държава се

...
Въпреки топлите отношения между САЩ и Великобритания, островната държава се
Коментари Харесай

Кралството също загърбва Huawei

Въпреки топлите връзки сред Съединени американски щати и Англия, островната страна се свенеше да последва образеца на запада и да ограничи бизнеса си с Huawei.

Президентът Доналд Тръмп неведнъж насочи предизвестия към министър ръководителя Борис Джонсън, които наподобява най-сетне са оказали стремежи резултат.

Наскоро The Telegraph разкри, че в идните дни Джонсън ще разгласи публично, че страната му ще прекрати потреблението на 5G съоръжение на Huawei и даже ще форсира демонтирането на сегашна техника.
 Снимка 486795

Представителите на английските организации за разузнаване изясняват пред изданието, че казусът не е резултат от " околните връзки " на компанията с китайското държавно управление, както твърди Тръмп.

Причината за смяната в отношението на Джонсън и Англия е в ограничението на " сигурни западни снабдители на части " за Huawei, което може да докара до пробиви в новите системи на компанията, написа The Guardian.
 Huawei, Гугъл и по какъв начин американската компания желае да възвърне връзките си с китайския си сътрудник
Гугъл отново желае да работи с Huawei

Добри вести за потребителите

Ежедневникът добавя, че в началото страната се е съгласила да употребява 5G съоръжение на Huawei, защото никоя западна компания не е била в положение да се конкурира с китайския колос във връзка с цена и качество.
 Huawei, Samsung и по какъв начин китайската компания съумя да продаде най-вече 5G смарт телефони
С какво Huawei изпревари Samsung през 2019 година

Какво ли ще стане през 2020 година

Ето, че през днешния ден това към този момент не е по този начин, само че към този момент не е ясно кои компании ще бъда нагърбени с построяването на 5G инфраструктура във Англия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР