Въпреки тенденцията в световен план все повече хора да живеят

...
Въпреки тенденцията в световен план все повече хора да живеят
Коментари Харесай

Млад пловдивчанин отправи най-нестандартното и ярко предложение за брак

Въпреки наклонността в международен проект от ден на ден хора да живеят без брак – или пък може би тъкмо поради това, сантименталните оферти и жестове сред хората притеглят вниманието и вдъхват вярата, че любовта към момента е светлината в живота ни.

Понякога даже в дословния смисъл на думата!

Важните персонални събития за всеки човек са разнообразни, само че за някои всички сме на едно мнение – намирането на сродна душа, с която да споделиш живота, стремежите, дома и душата си, е нещо, за което множеството от нас мечтаят с цялото си сърце. А когато намериш този най-специален човек, няма нищо по-естествено от това да му отправиш сантиментално предложение да остане с теб, с цел да извървите дружно пътя си напред.

На тази безпогрешна тактика заложи и младият пловдивчанин Александър , който направи напълно неизмеримо предложение на обичаната си Катя. Именно с тази благородна цел цялостен жилищен блок в Града под тепетата потъна в мрачевина, а по-късно, употребявайки силата на светлината, жилищата в него изписаха една по една буквите на заветното ОМЪЖИ съдебна експертиза ЗА МЕН.

Впечатляващото видеото към този момент обиколи обществените мрежи (вижте ) и още веднъж сподели, че романтиката в живота ни е всичко друго, само че не и отмряла.

Разбира се, както зад всяко друго сполучливо начинание, и зад това стои добра подготовка и обмисляне. Така, подсилен от правилни другари и сподвижници, Сашо съумява да възнамерява и осъществя сполучливо една от най-големите си фантазии!

Разбира се, остава единствено още една значима задача - да убеди Катя да отиде с него, в уречената вечер, на тайнствено място и с загадка цел – а там, пред очите ѝ, лампите на блока изписват най-романтичното обръщение от нейния обичан.

И, в случай че сълзите към този момент са замъглили зрението ви, а към момента не знаете най-важното – да, отговорът на горещата любовна молба е одобрителен!!

Екатерина и Сашо се срещат още в гимназията и от този момент са неразделни – към този момент над 8 години. 25-годишната му сродна душа е била единственото момиче в класа в техническото учебно заведение, което и двамата посещават. Сега младата жена е инженер, само че има съществени знания и ползи в региона на психоанализата, а заниманието ѝ е фотографията.

В името на любовта към Сашо, приема драговолно и неговото обичано занятие в свободното време – планинарството, а най-голямата ѝ фантазия е да открие подслон за животни.
 
Още ексцентрични предложение за брак:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР