Въпреки тежкото финансово състояние на ФК Дунав /Русе/, мач с

...
Въпреки тежкото финансово състояние на ФК Дунав /Русе/, мач с
Коментари Харесай

От Дунав са намерили пари за мача в София

Въпреки тежкото финансово положение на ФК Дунав /Русе/, мач с Царско село на 11 ноември /понеделник/ ще има. Ръководството на русенския клуб е съумяло да откри средства за лагер, като на 10 ноември /неделя/ тимът ще пътува за София. Това заяви изпълнителният шеф на клуба Огнян Цветанов.

Той изясни, че футболистите през днешния ден са на клубната база на стадион "Дунав ". Тези, които не участваха във вчерашния мач с Ботев /Пловдив/ направиха лека подготовка, а останалите имаха процедури във възстановителния център.

"Ще се настаним в неделя в София, футболистите ще си починат и на идващия ден ще излезем да изиграем футболната среща, уповавам се със същите футболисти, с които и през вчерашния ден ", сподели Цветанов.

Той насочи още един път апел към русенския бизнес да помогне и да застане зад тима в този сложен миг.

"Има задоволително компании в града. Със средства, които съгласно мен няма да им повлияят кой знае какъв брой, могат да оказват помощ доста на тима. Надяваме се това да бъде нашата основа и да продължим присъединяване си в шампионата ", сподели Цветанов.

Той съобщи още, че управлението на клуба ще беседва с новия кмет на Русе.

"Ще потърсим вид да се свържем с него допустимо най-рано, с цел да забележим какво е неговото мислене, неговата визия за тима. Надяваме се благодарение на общината да може да стабилизираме положението на клуба ", сподели Цветанов.

Той изрази вяра, че през паузата от две седмици, която следва поради мачовете на националните тимове, да се откри съществено решение на казуса.

"Не желаеме да чакаме мач за мач, ще има ли заплати, няма ли да има, тъй като момчетата са си заслужили тези пари. Трябва да си ги получат и вършим всичко допустимо това да се случи допустимо най-бързо ", сподели още изпълнителният шеф на Дунав./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР