Въпреки строгите забрани за пътуване заради ковид, маса ВИП-аджии избягаха

...
Въпреки строгите забрани за пътуване заради ковид, маса ВИП-аджии избягаха
Коментари Харесай

Ето кои ВИП-аджии карат празниците под палмите на плажа

Въпреки строгите забрани за пътешестване поради коронавирус, маса ВИП-аджии избягаха от облачна и кална България и избраха райските места по света, с цел да прекарат празниците или просто да си починат. Първа повлече крайник Лияна, която прекара съвсем месец на Малдивите. Ваканцията й обаче свърши и тя сподели сбогом на плажа и морето, а Hotnews.bg се надява да се прибере без проблем макар блокирания въздушен трафик поради новия вариант на китайската болест.

Николета Лозанова се зарече да кара Коледа на топло и съблюдава обещанието си, като обви в доза загадъчност кое е прелестното място под палмите. Близначките Емануела и Доротея Толеви отпрашиха за Африка, а със тях сигурност е и продуцентът Андрей Арнаудов, който изкара вируса в края на продуцираната от него „ Фермата “.

Новото попълнение на музикалната компания на Криско Ина Гаярдо към този момент седмица изкушава с необикновено фотоси от Занзибар, където е в компанията на гадже. Гери-Никол пък нагорещява мрежата със секси фрагменти по бански от Бали, а Hotnews.bg е сигурен, че още известни българи ще отпрашат към първокласните курорти по света за Нова година, тъй че деликатно ще следим мрежите.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР