Въпреки средата „Отворен свят“, първоначално Need for Speed Payback не

...
Въпреки средата „Отворен свят“, първоначално Need for Speed Payback не
Коментари Харесай

Freeroam режим е добавен в онлайн мултиплеъра на Need for Speed Payback

Въпреки средата „Отворен свят“, в началото Need for Speed Payback не позволяваше на играчите да изследват свободно пътищата в играта онлайн, което беше огромно отчаяние. Единственото място, където можете да се разхождате без ограничавания, е лоби стаята за очакване. Но скоро това ще се промени, откакто Electronic Arts и разработчикът Ghost Games анонсираха проектите си да вградят подобен режим в идващ ъпдейт, безусловно гратис.
Това научихме от формалния канал на Need for Speed в Twitter, въпреки че други детайлности не са споделени. Все още няма доказана точна дата, защото концепцията е в стадий на ранна разработка. Но сигурно онлайн Free Roam  режимът ще е наличен за всички геймъри, без значение дали е на лични компютри или на PlayStation 4 и Xbox One конзоли.

Публикацията в Twitter е къса и ясна: „Неограниченият онлайн Free Roam режим идва през 2018. Честита нова година от екипа на Need for Speed!“. След като франчайзът означи прочут застой с една година без издадена игра, той се завърна с издаването на Need for Speed Payback през ноември. Новото заглавие се отличаваше с геймплей жанр и история, въодушевени от екшъна на „Бързи и яростни“. Играта събра позитивни оценки от критиците, изключително с обширния отворен свят, за който почитателите горещо чакаха да обикалят безкрайно онлайн, само че първоначално нямаха тази опция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР