Въпреки спекулациите за интерес към Филипе Коутиньо, агентът му разкри,

...
Въпреки спекулациите за интерес към Филипе Коутиньо, агентът му разкри,
Коментари Харесай

Няма преговори за Коутиньо

Въпреки спекулациите за интерес към Филипе Коутиньо, сътрудникът му разкри, че не са водени никакви договаряния за бъдеето му. В Англия интензивно се приказва, че Челси е покрай привличането му.

" Филипе сега е в Байерн, само че е контузен. Преди две седмици претърпя интервенция на глезена, от която ще се възвръща шест седмици. За страдание, евентуално ще пропусне огромна част от Бундеслигата. Надяваме се да е здрав за края на сезона ", съобщи Киа Джорабчян.

Агентът на бразилеца разяснява бъдещето на играча: " До момента не сме разговаряли с никой по отношение на каквата и да е договорка. Сега всички са съсредоточени върху пандемията и по какъв начин може футболът да стартира още веднъж, по какъв начин да се подсигури безвредна среда и здравето на всички. Къде може да отиде Филипе или други играчи, за това ще приказваме по-нататък, когато нещата се възстановяват. "

Where next for Philippe Coutinho?
— Goal News (@GoalNews) May 15, 2020
Сериозен интерес има и различен негов клиент - Вилиан, чийто контракт изтича в края на сезона. " В момента не сме сигурни по какъв начин ще приключи сезона. Не знаем какви решение ще се вземат от страна на ФИФА и Висшата лига по отношение на свободните сътрудници и какво става в края на юни, когато договорите им изтичат. Ще има доста диалози за удължаването им. Това не важи единствено за Вилиан, а всички свободни сътрудници са в тази странна обстановка. "
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР