Въпреки слуховете, че кариерата му е пред провал след тежката

...
Въпреки слуховете, че кариерата му е пред провал след тежката
Коментари Харесай

Пробуден и зареден с идеи: Деп режисира първия си филм от 25 години, Ал Пачино е копродуцент

Въпреки слуховете, че кариерата му е пред неуспех след тежката правосъдна борба с някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, Джони Деп наподобява толкоз стимулиран за работа, колкото не е бил от години.

В рамките на няколко дни, спореният артист възобнови седемцифрения си дълголетен контракт с Dior и разгласи публично, че ще режисира първия си игрален филм от 25 години насам.

Деп ще се върне на режисьорския стол, с цел да управлява лентата "Модилиани ", биографична драма за италианския художник Амедео Модилиани, която ще бъде копродуцирана от Ал Пачино. Двамата артисти си партнираха съвършено в фамозната престъпна драма от 1997 година "Дони Браско ".

 Деп

Базиран на пиесата на Денис Макинтайър, филмът ще попадне в света на художника през един "бурен и изпълнен със събития " двудневен интервал, който "ще се трансформира в повратна точка в живота му, като в последна сметка ще затвърди репутацията му на артистична легенда ", съобщи The Hollywood Reporter.
„ Сагата за живота на господин Модилиани е вълнуваща и за мен е невероятна чест да я показва на екрана “, сподели Деп в изказване. Филмът ще бъде универсална човешка история за сложен живот, завършващ триумфално – тематика, с която всички фенове могат да се разпознават.

Актьорът призна, че за него е "невероятна чест " да режисира биографичен филм за италианския художник Амедео Модилиани.

 Деп

Снимките би трябвало да стартират в Европа напролет на 2023 година Не е ясно дали Деп също ще взе участие във кино лентата, само че детайлностите за кастинга ще бъдат оповестени скоро.

Деп се е занимавал с дирижиране единствено един път в кариерата си, като става прочут със скандалния си неуспех от 1997 година във кино лентата "Храбрецът ". Филмът, в който взе участие и Марлон Брандо, получи толкоз язвителни мнения от американските критици, че тогава Деп отхвърли да разреши да бъде пуснат в кината или на DVD.

Животът на Деп стана много плевел, откакто жури от Вирджиния му присъди 15 милиона $ обезщетение по делото му против Хърд. Той твърди, че тя го е оклеветила, като се е описала като жертва на домашно принуждение в публикация за Washington Post от 2018 година

 Деп

Съдебната борба обаче към момента продължава, защото Хърд публично подаде молба за обжалване на присъдата за клюка. Междувременно Деп също подаде уведомление за обжалване на присъдата, която присъди на Хърд 2 милиона $ обезщетение за вреди в насрещния ѝ иск против артиста.

В момента Деп работи по фотосите на „ Jeanne du Barry “, идна историческа любовна история от режисьора Maïwenn. Актьорът играе ролята на крал Луи XV в плана, като това ще бъде първата му роля в пълнометражен филм след „ Минамата “ от 2020 година По-рано този месец Deadline сподели първата фотография на Деп, изцяло трансформиран във френския държател.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР