Въпреки слабото представяне на Левски в дербито с Лудогорец и

...
Въпреки слабото представяне на Левски в дербито с Лудогорец и
Коментари Харесай

Спас Русев гласува пълно доверие на Делио Роси

Въпреки слабото показване на Левски в дербито с Лудогорец и загубата с 0:2 притежателят Спас Русев не губи доверие в треньора Делио Роси. Босът стои компактно зад тила на италианеца и ще му даде задоволително време да разгърне концепциите си. Титлата към този момент е мираж - “сините” изостават на 11 точки зад разградчани. Така Купата на България се трансформира в главен приоритет. Утре на “Герена” ще схванат противника си за 1/4-финала. Другата цел пред наставника е да построи боеспособен тим, който да се показа на равнище в евротурнирите през идващото лято. За осъществяването й босът не счита да пести средства. Напротив, той е дал картбланш на Роси да направи огромна зимна селекция.

Първоначално Спас Русев е възнамерявал в тима през зимата да дебаркират най-много трима нови, само че се чака броя да нарасне до 5-6. Причината е, че в тима има много пробойни и те са видни за всички. Треньорът ще може да си подбере играчи за постовете централен нападател, крило, бек, централен бранител и вратар. Възможно е даже да бъде взет още един халф.

Ще има и разлъка с играчи. Клубът ще опитва да продаде Димитър Пиргов и Нелуц Рошу. Румънецът бе единственият състезател, за който “сините” заплатиха трансферна сума през лятото. За да го привлекат от румънския първенец Виторул, на “Герена” се бръкнаха със 100 хиляди евро. Рошу обаче не съумява да впечатли Делио Роси и по този начин и не е изиграл нито един дуел под управлението на италианеца. За центъра на полузащитата треньорът разполага с Жорди Гомес, Васил Панайотов и Антони Белмонт.

До момента нито един от футболистите с изтичащи контракти през лятото не е получил предложение да преподпише. В тази рубрика влизат Божидар Митрев, Димитър Пиргов, Васил Панайотов и Роман Прохазка. А със статут на преотстъпен от Удинезе е Антонио Вутов.

“Тема спорт”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР