Въпреки скучните телефони без сензорен екран отдавна да не са

...
Въпреки скучните телефони без сензорен екран отдавна да не са
Коментари Харесай

Zanco Tiny t2 - какво ни предлага най-малкият телефон на пазара

Въпреки скучните телефони без сензорен екран от дълго време да не са мечтана облага, те набират от ден на ден известност измежду хората, които търсят способи да се откачат от смарт телефоните си.

Много от тези модели разполагат с улеснения като 4G, радио и музикални приложения. Но едно от огромните им преимущества е размерът, който нормално е много по-малък от този на смарт телефон. А някои от тях са по-малки даже от запалка Zippo.

Наскоро в полезрението ни попадна точно подобен модел, който се смята и за най-малкия мобилен телефон на пазара.

Името му е Tiny t2 и e дело на компанията Zanco, която преди време шокира света с дребния Tiny t1.

Телефонът е с висок 6 см, необятен е 3 см, а дебелината му едвам 1.5 см. С тези размери Tiny t2 тежи единствено 31 грама, само че несъмнено не е лишен от функционалностите, присъщи за телефоните с копчета.

Моделът разполага с 3G радио, няколко вградени игри, има слот за microSD, Bluetooth и даже предлага 3.5-милиметров жак за слушалки, през който можем да слушаме МР3-ки.

0.3-мегапикселовата му камера, несъмнено, е оскъдна и не можем да чакаме нищо кой знае какво от нея, само че все я има, нали...

За сметка на това батерията му може да издържи най-малко седмица при обикновено прилагане, защото LCD дисплеят с диагонал от един инч несъмнено не изисква доста сила.

В момента телефонът може да бъде закупен от Kickstarter страницата на Zanco за 60 $, а при завършване на акцията цената му ще скочи до 130 $. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР