Въпреки препоръките на Националния щаб и в частност на генерал

...
Въпреки препоръките на Националния щаб и в частност на генерал
Коментари Харесай

Звезден отпор срещу коронавуриса! Популярните българи, които станаха доброволци срещу заразата

Въпреки рекомендациите на Националния щаб и в частност на военачалник Мутафчийски да съблюдаваме обществена отдалеченост и да не излизаме, сякаш рецесията с ковид ни направи по-сплотени и даже по-близки с хората, въпреки и през балкон, телефон или монитора на компютъра. 

Виж още: Какви ограничения взеха международните звезди във войната против COVID-19? Обичан модел чака резултат

На акцията за набиране на доброволци в битката с ковид пък откликнаха над 3200 души, които се образоват, за битка със болестта. Сред тях са и доста известни българи от разнообразни сфери на обществения живот. Кои са те?

Тони Димитрова

Певицата е безапелационна, че в това мъчно време песните могат да почакат. Затова тя сега дава отговор на горещия телефон, който община Бургас разкри, на който жители с въпроси или подозрения за ковид, да позвънят. " Реших, че това може да е моят принос да съм потребна в тази тежка обстановка ", споделя певицата пред 24 часа.

Виж още: За COVID-19 от доктор Шопов: Кога ще свърши всичко това, каква е задачата на изключителното състояние?

Жанета Осипова

Плеймейтката стана доброволец към БЧК. Самата тя дефинира себе си като млад и деен човек, който не е редно да се " крие " вкъщи, а би трябвало да се бие на фронта. " В миг на рецесия би трябвало да бъдем единни, да си оказваме помощ, а не да всяваме суматоха един в различен ", безапелационна е хубавицата.

Виж още: Алкохол, чесън, комари, мраз... СЗО разбулва митовете за ковид!

Калин Терзийски

Писателят разгласи новината в обществените мрежи. Той е доброволец към Столична община, а записването го направил ден преди 50-ия му празник. Сметнал, че това е прекрасен, алегоричен подарък за него. Впрочем писателят има здравно обучение.

Виж още: Пророчество на Ванга споделя какво е лекарството против ковид, в Русия са във екстаз!

Филип Аврамов

Актьорът разнася храна и медикаменти на възрастни и трудноподвижни хора в столичния регион " Витоша ". Опасността за момента не го тормози - въпреки всичко няма персонален контакт с хората, до които доставя стоките. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР