Въпреки преговорите и положителните сигнали от тях, атаката на руската

...
Въпреки преговорите и положителните сигнали от тях, атаката на руската
Коментари Харесай

Зеленски: Въпреки преговорите, атаката на руската армия не спира 


Въпреки договарянията и позитивните сигнали от тях, офанзивата на съветската войска не стопира. Това разяснява Володимир Зеленски, представен от Франс прес.

"Русия не стопират детонациите или снарядите ", добави Зеленски във видео, качено в "Телеграм ". По думите му съветската войска към момента има забележителен капацитет да продължи офанзивите против неговата страна и по тази причина Украйна няма желание да смъква гарда.



"Не би трябвало да има упования договарянията да доведат до анулация на глобите против Руската федерация. Този въпрос може да бъде премислен чак откакто войната завърши и ние си върнем това, което ни принадлежи ", увери Зеленски.
А посланикът на Украйна в Организация на обединените нации Сергий Кислица съобщи пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, че "демилитаризацията на Русия е в ход ", съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му съветските окупатори са изгубили повече от 17 000 военнослужещи, над 1700 бронирани машини и съвсем 600 танка от началото на нашествието в Украйна. Той сподели още, че Русия е изгубила и 300 артилерийски системи, 127 самолета и 129 хеликоптера, съвсем 100 ракетни системи, 54 системи за противовъздушна защита и седем кораба.

Кислица съобщи, че това е "безпрецедентен удар за Москва, където руските загуби в Афганистан бледнеят в съпоставяне " тези в Украйна.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР