Въпреки поражението в Уелс и неспособността на Ирландия да спечели

...
Въпреки поражението в Уелс и неспособността на Ирландия да спечели
Коментари Харесай

Ирландски национал вижда позитивите въпреки лошите резултати преди мача с България

Въпреки провалянето в Уелс и неспособността на Ирландия да завоюва мач в седем опита, полузащитникът Роби Брейди има вяра, че новият управител Стивън Кени води тима в вярната посока. Халфът на Бърнли се завърна в националния тим за конфликта в Кардиф и впечатли в някои моменти от мача, когато ирландците сътвориха няколко шанса за гол.

Брейди има вяра, че тимът ще вземе доста позитиви от представянето си против "драконите ", с цел да влезе надалеч по-мотивиран в мача с България в сряда. Срещата е в сряда, 18-и ноември на "Авива Стейдиъм ". Също по този начин той счита, че тимът ще се оправи с натиска, който идва от медии и почитатели, поради неналичието на победи през цялата акция в Лигата на Нациите. Общо ирландците записаха седем мача без победа и единствено един маркиран гол- против България като посетител, а в този момент двата тима ще се срещнат още веднъж.

"Наистина нещата са позитивни, тъй като Стивън Кени влезе в съблекалнята и ни показа концепциите си, а момчетата ги одобриха, отговори Брейди на въпрос дали счита, че Република Ирландия се движи в вярната посока поради последните резултати. Играхме добре против Уелс. Създадохме шансове, явно головете още не са пристигнали, само че в случай че вкараме няколко, това ще ни отвори един друг сюжет. Определено има позитиви, които да вземем от мача в Кардиф. В изявление за локалната телевизия РТЕ той би трябвало да опише каква е атмосферата в тима.

"Знаете по какъв начин е, откакто се запишат няколко неприятни резултата. Хората стартират да приказват и се усилва натискът. Но това е единствено едно от нещата, с които ще би трябвало да се оправим. Всички ние имаме задоволително опит в кариерите си, тъй че ще успеем да се оправим. Така че ще кажа: Моля те, Боже, дано ние спечелим победа в сряда и по този начин да продължим по-нататък.

"В момента просто нямаме шанс, това е. Но съм сигурен, че головете ще дойдат, сподели още халфът, който беше значим футболист за отбора на Европейското състезание през 2016-а година. Там той вкара за късната победа против Италия, която изпрати тима в елиминациите. Една от позитивните страни в ирландския тим при Стивън Кени и непрекъснатата промяна на схемата. Използваното за момента 3-5-2 беше променено в 4-2-3-1 в баража против Словакия предишния месец. Също по този начин може да се трансформира и на 4-3-3. В взаимозависимост от противника ние имаме разновидности. Въпрос на време е всичко това да проработи. Така че дано не обсипваме с рецензии мениджъра на отбора ", приключва опитният футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР